fbpx

Kahvila & Puoti

Sesonkien mukaan palveleva

Perttulan kahvila ja puoti

Perttulan tila avaa sesonkien mukaan ovensa kaikille vierailijoille. Kesällä pääsee nauttimaan Country kitchen herkuista maalaiskahvilassa, joulunaikaan vieraita ilahduttaa joulupajan käsityö- ja lahjatuotteet. Puodin puolelta löytyy myös pien- ja lähituottajien herkkuja. Tältä sivulta löydät tiedot aina tulevista tapahtumista ja kahvilan aukioloajoista.

Joulukahvila 2022

Tänä vuonna Perttulan joulukahvila löytyy tunnelmallisesta ja vanhasta tuvastamme, josta löydät joulun tunnelman ja pääset herkuttelemaan Perttulan reseptillä leivotuista herkuista. Myös pieni puotimme löytyy tuvasta. Esim Fanniinan ihanat kierrätyskankaista tehdyt hiusdonitsit, ArtAnttilan sappuat, sekä Luonnon Lumoa-kynttilät jne.

Joulukahvila avoinna

La- su 26.-27.11.2022 kello 11-17.

La-su 3.-4.12.2022 kello 11-17.

Tervetuloa fiilistelemään jouluntunnelmaa!

 

 

Aitojen Makujen Yö 26.8.2022 kello 16-21.

Perttulan tilan puutarha virittäytyy elokuun viimeisen viikonlopun taikaan perjantaina 26.8.

Kahvilamme palvelee koko illan, voit myös varata ennakkoon suositun Picnic-korin ( 17€/hlö). Voit nautiskella sen puutarhassa, pellonlaidalla tai sateen sattuessa vanhalla parvella sateen suojassa.

Illan aikana voit osallistua Yoga Flow-tunnille (  ennakkovaraus 10€/hlö) <https://www.facebook.com/events/373767414926837/?ref=newsfeed> ,

(Picnic-kori+ Yoga Flow yhteensä 25€/hlö).

Voit shoppailla kivoja käsintehtyjä tuotteita sekä Tribellan upeita vaatteita, aitasta löydät myös pienen Second Hand shopin.

Vanhalla parvella on Sanna Kostamon upea valokuvanäyttely

Tilalla esittäytyy paikallisia yrittäjiä mm. ArtAnttila, Luonnon Lumoa, Tribella, Sanna Kostamo Photography, Naavaexperience.. jne

Kesäkahvila 2022

Perttulan tilan kesäkahvila avaa jälleen ovensa ja puutarhansa. Tervetuloa nautiskelemaan kesäisestä tunnelmasta ja omilla resepteillämme leivotuista herkuista vanhojen omenapuiden katveeseen tai sateen sattuessa vanhan tuvan tunnelmaan.

Olemme avoinna kesällä 2022

10.-12.6. klo 11-16.

17.-19.6. klo 11-16

Juhannus suljettu!

1.-3.7. klo 11-16

8.-10.7. klo 11-16

15.-17.7. klo 11-16

Voit varata myös ennakkoon suositun picnic-korin ja nautiskella sen pellon laidalla perinnemaisemaa ihaillen.
Picnic-korit vain ennakkovarauksella 17€/hlö kahvilan aukioloajan puitteissa.

 

 

Joulukahvila 2021

Tänä vuonnakin Perttulan joulukahvila löytyy tunnelmalliselta heinäparvelta, josta löydät joulun ihmemaan ja jonne kaikki mahtuvat turvallisesti raikkaaseen ilmaan herkuttelemaan. Myös puotimme muuttaa parvelle. Uutuuksina esim Fanniinan ihanat kierrätyskankaista tehdyt hiusdonitsit,Oravasaaren hampputuotteet, sekä Luonnon Lumoa-kynttilät.

Joulukahvila avoinna

La- su 27.-28.11.2020 kello 11-16.

La-su 4.-5.12.2020 kello 11-16.

 

Voit  viedä joulumuistamiseksi käyttöön meneviä paikallisesti tuotettuja tuotteita.

Tervetuloa fiilistelemään joulun taikaa ja  tunnelmaa Perttulan tilalle!

Kesäkahvila 2021

Kesäkahvila avaa ovensa taas 1.7.2021 Klo 11.00. Tänäkin vuonna meiltä voi vuokrata sup-lautoja, uutena tuotteena voi varata myös suppailuretkiä- tai kursseja. Metsäretkiä ja saunailtoja mahtuu vielä kalenteriin, kysy vapaita aikoja! Ohjatuille ja omatoimiretkille on mahdollista ostaa meiltä mukaan myös eväät. Ennakkoon voi varata picnic-korin tai sitten kahvilasta napata mukaan mitä mieli tekee.

 

 

 

 

Kesällä voit varata ennakkoon myös Picnic-korimme, Tilaus viimeistään 2h ennen hakua ( puhelimitse ). Picnic-korin sisällön voi nauttia puutarhassamme, rannassa, lampaiden luona tai paikassa joka näyttää Sinulle sopivalta. Saat lainaan myös picnic-viltin tarvittaessa.

Kori sisältää tilan Country kitchen herkkuja mm Luomukahvi/Tee/Mehu, suolaista ja makeaa tilan omalla twistillä.

Varattavissa ennakkoon puhelimitse jos haluaa samalle päivällä tai aikaisemmin varattaessa onnistuu sähköpostitse.

Picnic-kori 17€/henkilö kahvilan aukiollessa. Muina aikoina 29€/henkilö

Kysy myös tarjousta isommille porukoille 🙂

Pidätämme oikeuden muutoksiin aukioloajoissa, tarkista aukiolo aina Perttulantila Facebook tai Perttulan tila nettisivuilta.

Seuraavat tapahtumat Perttulassa