fbpx

Kahvila & Puoti

Sesonkien mukaan palveleva

Perttulan kahvila ja puoti

Perttulan tila avaa sesonkien mukaan ovensa kaikille vierailijoille. Kesällä pääsee nauttimaan Country kitchen herkuista maalaiskahvilassa, joulunaikaan vieraita ilahduttaa joulupajan käsityö- ja lahjatuotteet. Puodin puolelta löytyy myös pien- ja lähituottajien herkkuja. Tältä sivulta löydät tiedot aina tulevista tapahtumista ja kahvilan aukioloajoista.

Joulukahvila 2021

Tänä vuonnakin Perttulan joulukahvila löytyy tunnelmalliselta heinäparvelta, josta löydät joulun ihmemaan ja jonne kaikki mahtuvat turvallisesti raikkaaseen ilmaan herkuttelemaan. Myös puotimme muuttaa parvelle. Uutuuksina esim Fanniinan ihanat kierrätyskankaista tehdyt hiusdonitsit,Oravasaaren hampputuotteet, sekä Luonnon Lumoa-kynttilät.

Joulukahvila avoinna

La- su 27.-28.11.2020 kello 11-16.

La-su 4.-5.12.2020 kello 11-16.

 

Voit  viedä joulumuistamiseksi käyttöön meneviä paikallisesti tuotettuja tuotteita.

Tervetuloa fiilistelemään joulun taikaa ja  tunnelmaa Perttulan tilalle!

Kesäkahvila 2021

Kesäkahvila avaa ovensa taas 1.7.2021 Klo 11.00. Tänäkin vuonna meiltä voi vuokrata sup-lautoja, uutena tuotteena voi varata myös suppailuretkiä- tai kursseja. Metsäretkiä ja saunailtoja mahtuu vielä kalenteriin, kysy vapaita aikoja! Ohjatuille ja omatoimiretkille on mahdollista ostaa meiltä mukaan myös eväät. Ennakoon voi varata picnic-korin tai sitten kahvilasta napata mukaan mitä mieli tekee.

 

 

 

 

Kesällä voit varata ennakkoon myös Picnic-korimme, Tilaus viimeistään 2h ennen hakua ( puhelimitse ). Picnic-korin sisällön voi nauttia puutarhassamme, rannassa, lampaiden luona tai paikassa joka näyttää Sinulle sopivalta. Saat lainaan myös picnic-viltin tarvittaessa.

Kori sisältää tilan Country kitchen herkkuja mm Luomukahvi/Tee/Mehu, suolaista ja makeaa tilan omalla twistillä.

Varattavissa ennakkoon puhelimitse jos haluaa samalle päivällä tai aikaisemmin varattaessa onnistuu sähköpostitse.

Picnic-kori 15€/henkilö kahvilan aukiollessa. Muina aikoina 29€/henkilö

Kysy myös tarjousta isommille porukoille 🙂

Pidätämme oikeuden muutoksiin aukioloajoissa, tarkista aukiolo aina Perttulantila Facebook tai Perttulan tila nettisivuilta.

Seuraavat tapahtumat Perttulassa